Om mig

Hundetræning hos


Hvem står bag gladepoter.dk?


Julie la Cour har siden 2009, arbejdet som uddannet træner med hunde i Dansk Retriever Klub og i jagtforeningsregi

Jeg er uddannet hvalpe- og lydighedstræner i 2009, og har efterfølgende taget sporuddannelsen i Dansk Retriever Klub.  I foråret/sommeren 2019 har jeg ligeledes uddannet mig som jagthundeinstruktøruddannelsen i Danmarks Jægerforbund. 

Træningen er med vægt på et godt hund/fører forhold.
Jeg træner selv belønningsorienteret, og anvender klikkeren som en understøttende funktion ved introduktion af nye øvelser til mine hunde. 

Jeg har igennem årene selv deltaget på mange forskellige kurser og ved mange forskellige trænere - nogle bedre end andre. Jeg ønsker, at både jeg og mine kursister udvikler os løbende. For at kunne gøre dette, vil jeg løbende bede om tilbagemeldinger fra mine kursister. Herudover deltager jeg også selv som kursist på mange forskellige hold, under mange forskellige trænere, alt sammen for at kunne videreformidle de bedste tips til dig, som du kan bruge i dagligdagen!Prøver jeg selv har stillet mine hunde på:


  • Brugsprøver i DRK-regi, senest bestået brugsprøven med 40 ud af 40 mulige point med Gaia!
  • C- og B-prøver
  • Rally-O, max point
  • Markprøve åbenklasse
  • workingtest 
  • Sporprøver
  • Lokale lydighedsstævner


Flere gange opnået

  • Dagens bedste hund
  • og max point til lydighedskonkurrencer samt Rally-O samt prøve i DRK Jeg har været uddannet og eksamineret træner siden 2009, hvor jeg blev uddannet hvalpe- og

lydighedsinstruktør i Dansk Retriever Klub (DRK). Før dette har jeg været aktiv i hundesporten siden 1996, hvor

jeg fik min første hund. 
Jeg har altid trænet efter Roger Abrantes principper med belønningsorienteret principper og psykologi frem for magt samt shaping. Jeg bruger selv klikkeren til at understøtte indlæringen af nye øvelser.  Jeg er ualmindelig glad for at disse principper vinder mere og mere indpas i jagtforeningsregier samt i de forskellige klubber. Herefter uddannede jeg mig som spor 1 og spor 2 instruktør, igen igennem Dansk Retriever Klub. Senere var jeg så heldig at blive medlem af sporudvalget i Nordsjælland samt i udvalget under DRK. Samtidig har jeg agereret som formand i hundeudvalget i en jagtforening i Nordsjælland igennem en længere årrække, hvor mit mål var meget bedre hundetræning i jagtregi. Fysisk afstraffelse blev afskaffet i foreningen, og foreningen er nu kendt for god træning og god formidling. I 2019 blev jeg jagthundeindstruktør igennem DJF.


Selv har jeg p.t. to hunde. En ældre tæve, der har gået som lydighedshund, sporhund og ikke mindst jagthund. I august 2018 flyttede en lille hvalp ind på sigt skal gå i min gamle tæves potespor.

Jeg mener at alsidighed er en del af vejen hen imod et godt samarbejde hund og fører imellem, hvorfor jeg både træner dem mhp. praktisk jagt, markprøver, schweissspor samt lydighed. Nogle vælger udelukkende at koncentrere sig om en konkret del af sporten, men jeg nyder muligheden for at kunne bruge hunden som tunet jagthund, familiehund samt lydighedshund og sporhund.

Jeg har haft egne hunde siden 1996, hvor jeg aktiv har været at finde i schæfer-regi og DRK, på diverse udstillinger samt prøver.


Når jeg træner, sætter jeg mig ofte et mål, samt en masse delmål, hvilket jeg også beder mine kursister gøre.


Det kan være at målet må justeres lidt efterhånden - enten den eller anden vej, men hvor om alting er, giver det motivation i dagligdagen at træne hunden og have det sjovt samtidig.


Pr. april 2018 er jeg startet som selvstændig træner, efter at have arbejdet frivilligt som træner i foreningsregi de seneste 15 år med god opbakning af NORDSJÆLLANDS JAGT. En butik der er et besøg værd, hvis du er på udkig efter godt tøj til hundearbejdet mv.

Frivillig i foreningsregi
Jeg har dog valgt fortsat at arbejde som frivillig, hvilket p.t. gøres i Alsønderup Jagtforening samt i Dansk  Retriever Klub, hvor jeg et par gange om året har hold sammen med andre trænere. Disse hold er noget større end mine egne, og hvorfor jeg når desværre ikke at gå i dybden på samme måde. Det er dog vigtigt for mig, at udbrede kendskabet til god og motiverende jagthundetræning. Ligeledes hjælper jeg også ind imellem DRK med hold. I løbet af efteråret 2019 vil der blive oprettet et sporhold, hvor jeg er instruktør. Holdet starter op i september måned, så hold øje med DRK-Nordsjællands hjemmeside, hvis du er interesseret  i et sporhold for begynderhunde.


Besøg gerne min samarbejdspartner og sponsor Nordsjællands Jagt, en god jagtbutik i Nordsjælland!

Hvorfor træning hos gladepoter.dk?

 

Hundetræning hos gladepoter.dk. er træning for dig der ønsker en god kontakt med din hund. Der er løbende opstart af hvalpemotivation, lydighedstræning, jagttræning og apporteringstræning mv. 

Det er aldrig for sent at starte op, og alle er velkomne på holdene. Vi har en god uformel tone, med gode grin undervejs. Træningen er levende med fine øvelser undervejs. 

 

Jeg er selv aktiv jæger, og har altid mine hunde med mig. Riffeljagt er en stor passion, og her kræver det en utrolig lydig hund, hvor samarbejdet er i top, idet kommunikationen foregår på en non-verbal måde, så råvildtet ikke opdager os, når der purches rundt på arealet. Flere gange er vi kommet hjem med råvildt, på grund af min hund, der har udpeget dem, med sin fine næse. 

 

Træningen er ikke kun for dig der går på jagt, men også for dig som ønsker et godt samarbejde med din hund. Vi træner meget med kropssprog samt baglænskædning

Tre glade hundeførere og deres fine tjenestehunde efter endt certificering

Mine hunde

 

Bella

Labradortæve fra 2011, som jeg selv har avlet. Har rejst igennem det meste af europa, vandret i alperne og været med på jagt. Har stillet til lydighedsprøver, sporprøver. Bliver nu mest brugt på riffeljagt. 

 

Gaia

Min nye labradortæve fra juni 2018. Skal jagt- og lydighedstrænes samt stilles på sporprøver. 

 

Min vision

 

Hundetræning som hunden synes er sjov. God formidling med dig i fokus, og hunden i centrum

 

 

Besøg mine samarbejdspartnere


Støt mine samarbejdspartnere, der støtter mig i målet  på god formidling af hundetræning i Nordsjælland.

 


Hvad laver jeg ellers, når jeg ikke træner andre eller egne hunde?

 

Jeg er ekstern bedømmer for "birdcontrol" i Københavns Lufthavn, og har netop certificeret tre glade hundeførere og deres dygtige tjenestehunde. At få lov til at arbejde med professionelle hundeførere og deres tjenestehunde, er et job, jeg sætter stor pris på